Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi

Telefon : 2128721548
Belgegeçer : 2128721346
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://huseyinyildizal.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜKŞEHİR MAH.19 MAYIS CAD.BAŞAK SOK. NO8 BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, eğitim öğretim sürecinin çağdaş yenilik ve gelişmelerini; öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin etkinlik ve verimlilikleri ile tüm çalışan ve öğrenim görenlerin memnuniyetlerinin ve başarılarının arttırılmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Avrupa Birliği projeleri kapsamında 2023 Erasmus projesi,E teweening,Marka patent ve tescil, “İstanbul’u Sanatla Yaşamak”,”Genç Gözüyle İstanbul” projeleri başarılarımız, Sporda Atletizm ilçe bireysel ve grup birincilikleri, Tiyatro ilçe ve il birincilikleri, 2012 sonunda %83 ÖSYS başarımız, Comenius projesi kapsamında aktif proje üyeliğimiz, Avrupa gezimiz,Uluslarası folklör festival katılımcılığı, KASDAV müzik yarışması katılımcılığı, Vefa gezilerimiz, Üniversite tanıtım şenliğimiz, Bilim şenliğimiz, Dil eğitimi için yurtdışı gezilerimiz, Temiz Okul,beyaz bayrak, Velilere yönelik rehberlik seminerlerimiz

Öğretmen :56
Öğrenci :837
Derslik :24
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5095
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tekli Tamgün
Saatler : 08:55-16:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Her Bölgeye Servis Mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuz Beylikdüzü Belediyesi arkası ,Atrium Parkı yanında 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi ile aynı parsel üzerinde kuruludur.E-5 karayoluna 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Okulumuza İETT’ye ait Mecidiyeköy-Taksim-Bakırköy-Yenibosna otobüs ve metrobüs hatlarında çalışan araçlarla da ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe´ye 3km,İl´e 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 883 Öğrenci 49 Öğretmen 3 İdareci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2021-2022 Taban Puan : 433
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :