İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi

Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi

BÜYÜKŞEHİR MAH.19 MAYIS CAD.BAŞAK SOK.BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, eğitim öğretim sürecinin çağdaş yenilik ve gelişmelerini; öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin etkinlik ve verimlilikleri ile tüm çalışan ve öğrenim görenlerin memnuniyetlerinin ve başarılarının arttırılmasını sağlamaktır.
Başarılar
Avrupa Birliği projeleri kapsamında “İstanbul’u Sanatla Yaşamak”,”Genç Gözüyle İstanbul” projeleri başarılarımız, Sporda Atletizm ilçe bireysel ve grup birincilikleri, Tiyatro ilçe ve il birincilikleri, 2012 sonunda %83 ÖSYS başarımız, Comenius projesi kapsamında aktif proje üyeliğimiz, Avrupa gezimiz,Uluslarası folklör festival katılımcılığı, KASDAV müzik yarışması katılımcılığı, Vefa gezilerimiz, Üniversite tanıtım şenliğimiz, Bilim şenliğimiz, Dil eğitimi için yurtdışı gezilerimiz, Temiz Okul,beyaz bayrak, Velilere yönelik rehberlik seminerlerimiz
Öğretim Şekli :Tekli Tamgün
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Ulaşım
Okulumuz Beylikdüzü Belediyesi arkası ,Atrium Parkı yanında 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi ile aynı parsel üzerinde kuruludur.E-5 karayoluna 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Okulumuza İETT’ye ait Mecidiyeköy-Taksim-Bakırköy-Yenibosna otobüs ve metrobüs hatlarında çalışan araçlarla da ulaşmak mümkündür.
Her Bölgeye Servis Mevcuttur.
İlçe´ye 3km,İl´e 30 km uzaklıktadır.
883 Öğrenci 49 Öğretmen 3 İdareci
Taban-Tavan Puan Bilgileri